Geboortekaartje met foliedruk

Trendy!

Jazeker!  De folie zie je zeer veel terugkomen in geboortedrukwerk.  Het geeft een luxueuze uitstraling,  wat je kaartje tot een hoger niveau brengt.  Je kan kiezen uit volgende folies: goudfolie, koperfolie, goud rosé folie, rode folie, blauwe folie en groene folie.

Digitale versus traditionele folie.

Wij werken doorgaans met digitale foliedruk.  Deze folie kan over de hele zijde worden aangebracht.  Voor kleinere oplages is de digitale folie goedkoper in prijs.  De papiersoorten zijn bij digitale foliedruk wel beperkter.  Men kiest voor het DCP papier, omdat deze een gladde ondergrond heeft en de folie hier goed op hecht. Nog een voordeel: snelle levertijd.
Traditionele foliedruk is ook zeer mooi!  Hier wordt gewerkt met een cliché van 7 x 7 cm, dat is een metalen stempel waarmee men de naam op de voorzijde in folie instempeld.   De kostprijs en levertermijn is hier iets hoger.  Maar...hier heb je een ruime keuze aan structuurpapier.  Wil je een geboortekaartje met een minimale oplage van 200 stuks, gaat het prijsverschil tussen digitale en tradionele foliedruk miniem zijn.

Kostprijs:

 • Een geboortekaartje met een witte ondergrond en foliedruk is het goedkoopst in deze uitvoering.
 • Wil je een kleur toevoegen in de achtergrond, dan moet het papier eerst gelamineerd worden. Dit brengt een kleine meerkost met zich mee.
 • Duplex kaartje: wil je een extra stevige kaart met foliedruk?  Dan kan je 2 of 3 zijdes op elkaar laten kleven.  Zeer mooi!
 • Kers op de taart?  een duplex kaartje met een gekleurde rand, kleur op snee.  
per pagina
 • Goudfolie jungle geboortekaartje LENE
  Goudfolie jungle geboortekaartje LENE

  Lene is een enkel geboortekaartje (vals vierkant formaat) dat gedrukt is op wit papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een tropische bladeren en jungle dieren op de…

  € 309,20
 • Goudfolie vos geboortekaartje RUFUS
  Goudfolie vos geboortekaartje RUFUS

  Rufus is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt wordt op Clairefontaine papier en met opdruk in goudfolie op de voorzijde. Op het geboortekaartje is een vos afgebeeld in geometrische stijl.

  Geometrische…

  € 267,60
 • L U X E

  Blauwe folie geboortekaartje OSCAR op duplex papier & kleur op snee
  Blauwe folie geboortekaartje OSCAR op duplex papier & kleur op snee

  Oscar wordt gedrukt op duplex papier, dat is een dubbelzijdig papier dat op elkaar wordt gekleefd zodat je een stevige kaart van 700 g bekomt. Blauwe folie op de voorzijde en op de achterzijde heb je een blauwe druk. De kanten…

  € 458,30
 • Juni-actie: gratis vergroting in kleur bij aankoop van geboortekaartje
 • Koperfolie geboortekaartje FLOR
  Koperfolie geboortekaartje FLOR

  Flor is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt wordt op Biotop papier en met opdruk in koperfolie en donkerblauwe bolletjes op de voorzijde.

  Wat is inbegrepen?
  - Ontwerp van het kaartje
  - Drukkosten
  - Persoonlijke…

  € 267,60
 • Goudfolie eekhoorn geboortekaartje OLIVIA
  Goudfolie eekhoorn geboortekaartje OLIVIA

  Olivia is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt wordt op Clairefontaine papier en met opdruk in goudfolie op de voorzijde. Op het geboortekaartje is een eekhoorn afgebeeld in geometrische stijl.

  Geometrische…

  € 267,60
 • Koperfolie geboortekaartje AMELIE
  Koperfolie geboortekaartje AMELIE

  Amelie is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt wordt op Biotop bpapier en met opdruk in koperfolie op de voorzijde.

  Wat is inbegrepen?
  - Ontwerp van het kaartje
  - Drukkosten
  - Persoonlijke touch: Wil je de…

  € 267,60
 • Goud rosé folie geboortekaartje ODE
  Goud rosé folie geboortekaartje ODE

  Ode is een enkel geboortekaartje (vals vierkant formaat) dat gedrukt wordt op Biotop papier en met opdruk in goud rosé folie op de voorzijde. Dit kaartje heeft nog een klein accent, namelijk een pluim. Je kan kiezen uit enkele…

  € 267,60
 • Koperfolie kolibri geboortekaartje NOVA
  Koperfolie kolibri geboortekaartje NOVA

  Nova is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt wordt op Clairefontaine papier en met opdruk in koperfolie op de voorzijde.
  Op het geboortekaartje is een kolibri afgebeeld in geometrische stijl.

  Geometrische…

  € 267,60
 • Koperfolie geboortekaartje LUNA
  Koperfolie geboortekaartje LUNA

  Luna is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt wordt op Biotop papier en met opdruk in koperfolie op de voorzijde.

  Wat is inbegrepen?
  - Ontwerp van het kaartje
  - Drukkosten
  - Persoonlijke touch: Wil je de…

  € 267,60
 • Goudfolie geboortekaartje ILYA
  Goudfolie geboortekaartje ILYA

  Ilya is een enkelvoudig geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt is op wit papier en heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft gekleurde vakken op de voorzijde.

  Wat is inbegrepen?
  -…

  € 309,20
 • Goudfolie eekhoorn geboortekaartje TAYLOR
  Goudfolie eekhoorn geboortekaartje TAYLOR

  Taylor is een enkel US geboortekaartje dat gedrukt is op wit papier en heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft marmerachtergrond en oudroos kleurvlak en een geometrisch eekhoorntje op de…

  € 309,20
 • Goudfolie geboortekaartje CELESTE
  Goudfolie geboortekaartje CELESTE

  Céleste is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt wordt op Clairefontaine papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een lichtroze achtergrond op de voorzijde

  Wat is…

  € 309,20
 • Koperfolie geboortekaartje LISANNE
  Koperfolie geboortekaartje LISANNE

  Lisanne is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt wordt op Clairefontaine of Biotop papieren en heeft koperfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een waterverf vlek en koperen stipjes op de voorzijde.

  Wat is…

  € 267,60
 • Goudfolie geboortekaartje ISELE
  Goudfolie geboortekaartje ISELE

  Isèle is een enkel US geboortekaartje dat gedrukt is op wit papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een waterverf vlek en koperen stipjes op de voorzijde.

  Wat is inbegrepen?
  -…

  € 309,20
 • Goudfolie geboortekaartje LILOU
  Goudfolie geboortekaartje LILOU

  Lilou is een enkel geboortekaartje (vals vierkant) dat gedrukt is op wit papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een geometrisch patroon op de voorzijde.

  Wat is inbegrepen?
  -…

  € 309,20
 • Goudfolie geboortekaartje ESTELLE
  Goudfolie geboortekaartje ESTELLE

  Estelle is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt is op wit papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een koraal rode achtergrondkleur op de voorzijde.
  Wat is…

  € 309,20
 • Goud rosé folie geboortekaartje RYA
  Goud rosé folie geboortekaartje RYA

  Rya is een enkel geboortekaartje (postkaart formaat) dat gedrukt wordt op Clairefontaine papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en koperfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een lichtroz achtergrond waar korale waterverf op…

  € 309,20
 • Goudfolie geboortekaartje Mila & Tibe
  Goudfolie geboortekaartje Mila & Tibe

  Mila en Tibe is een enkel US geboortekaartje dat gedrukt is op wit papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde.

  Wat is inbegrepen?
  - Ontwerp van het kaartje
  - Drukkosten
  - Persoonlijke touch: Wil je de…

  € 309,20
 • Goudfolie geboortekaartje NOOR
  Goudfolie geboortekaartje NOOR

  Noor is een enkel US geboortekaartje met een roosbruine achtergrond, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Ook heb je een kader op de voorkant en een geometrisch zwaluwtje.

  Geometrische silhouette:
  Wil…

  € 309,20
 • Goudfolie geboortekaartje ISABELLA
  Goudfolie geboortekaartje ISABELLA

  Isabella is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt is op Biotop papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goudfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een framboos-kleurige waterverf vlek en goudfolie stipjes op de…

  € 309,20
 • Koperfolie geboortekaartje MANON
  Koperfolie geboortekaartje MANON

  Manon is een enkel geboortekaartje (US-formaat) dat gedrukt is op Biotop papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en koperfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een bruin-bordeau-achtige waterverf vlek en koperen koperfolie…

  € 309,20
 • Koperfolie geboortekaartje CYRIEL
  Koperfolie geboortekaartje CYRIEL

  Cyriel is een enkel geboortekaartje (postkaart formaat) dat gedrukt wordt op Clairefontaine papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en koperfolie op de voorzijde. Het kaartje heeft een lichtbruine achtergrond waar bruine…

  € 309,20
 • Goud rosé folie geboortekaartje AXELLE
  Goud rosé folie geboortekaartje AXELLE

  Axelle is een enkel geboortekaartje (US-format) dat gedrukt is op wit papier, heeft een tweezijdige laminaatlaag en goud rosé folie op de voorzijde. Het kaartje heeft een lila achtergrondkleur op de voorzijde.

  Wat is…

  € 309,20
per pagina
© 2016 - 2022 Bollieboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel