Joris snoepgoed: Authentieke snoepjes met de smaak uit onze jeugd

Suikerbakkerij Joris is een monument in de geschiedenis van de Belgische confiserie. Een Belgische gezins-onderneming opgericht in 1938 in de schaduw van Brussel. Die reeds 4 generaties dezelfde principes van in het begin volgt: bonbons van uitstekende kwaliteit aanbieden met respect voor de traditie en de fabricatie die destijds nog volledig manueel gebeurde en op basis van de beste kwalitatieve ingrediënten.

De belangrijkste pluspunten van Joris snoep zijn:

1) Een uniek kleurenassortiment! Wil je je doopsuiker uitwerken in een bepaalde kleur? Dan kan je makkelijk je gading vinden in de Joris beertjes of Joris meli-melo: deze snoepjes kan je kopen per kleur. Want wist je dat Joris enkel met natuurlijke kleur- en smaakstoffen werkt? Super toch!

Deze kleuren zijn bij meli melo voor handen:
- meli melo wit
- meli melo geel
- meli melo oranje
- meli melo roos
- meli melo rood
- meli melo paars
- meli melo groen
- meli melo blauw
- meli melo bruin

Deze kleuren zijn bij Joris beertjes voor handen:
- Joris beertjes wit
- Joris beertjes geel
- Joris beertjes oranje
- Joris beertjes roos
- Joris beertjes rood
- Joris beertjes groen

2) Belangrijk: allergenen! Het wordt steeds belangrijker om rekening te houden met intoleranties en allergische reacties op bepaalde stoffen. Om dergelijke scenario's te vermijden, houd Joris daar al volop rekening mee. De snoepjes van Joris bevatten daarom géén allergenen van de “BIG 14”.  Dit houdt in: glutenvrij, notenvrij, pindavrij, sulfietvrij, mosterdvrij, seldervrij, lupinevrij, sesamzaadvrij, sojavrij, visvrij, melkvrij, schaaldierenvrij en eivrij.

3) Op-en-top Belgisch! Zowel de fabricage van de snoepgoed als het verpakken in (stijlvolle) retro-look verpakking gebeurt hier in België (Brussel).

 

4) En natuurlijk het allerbelangrijkste: écht lekker!  Waarom heeft iedereen, van klein tot groot, een zwak voor snoepgoed? De smaak, inderdaad! Daarom zit je met het Joris snoepgoed ook goed wanneer het om kwaliteit en echtheid gaat! Joris bestaat 100 jaar en maakt nog steeds gebruik van de authentieke recepten van toen. Zo wordt in de harde snoepjes steeds Arabische gom gebruikt als bindmiddel, in tegenstelling tot de dierlijke gelatine die in het meeste snoepgoed te vinden is. Dat maakt onder andere ook dat de harde snoepjes scoren bij vegetariërs en veganisten.

Bollieboom heeft een ruim assortiment in Joris snoepgoed:

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2016 - 2024 Bollieboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel