Authentieke snoepjes met de smaak uit onze jeugd

Heb je binnenkort een geboorte, huwelijk of ander feestje gepland en wil je je gasten trakteren met een buitengewoon lekker snoepje?  Twijfel dan niet en ga voor de snoepjes van Joris!

De belangrijkste pluspunten van Joris snoepjes zijn:

1) Een uniek kleurenassortiment! Wil je je doopsuiker uitwerken in een bepaalde kleur? Dan kan je makkelijk je gading vinden in de beertjes of meli-melo's: deze snoepjes kan je kopen per kleur. Want wist je dat Joris enkel met natuurlijke kleur- en smaakstoffen werkt? Super toch!

2) Belangrijk: allergenen! Het wordt steeds belangrijker om rekening te houden met intoleranties en allergische reacties op bepaalde stoffen. Om dergelijke scenario's te vermijden, houd Joris daar al volop rekening mee. De snoepjes van Joris bevatten daarom géén allergenen van de “BIG 14”.  Dit houdt in: glutenvrij, notenvrij, pindavrij, sulfietvrij, mosterdvrij, seldervrij, lupinevrij, sesamzaadvrij, sojavrij, visvrij, melkvrij, schaaldierenvrij en eivrij.

3) Op-en-top Belgisch! Zowel de fabricage van de snoepgoed als het verpakken in (stijlvolle) retro-look verpakking gebeurt hier in België (Brussel).

 

4) En natuurlijk het allerbelangrijkste: écht lekker!  Waarom heeft iedereen, van klein tot groot, een zwak voor snoepgoed? De smaak, inderdaad! Daarom zit je met het Joris snoepgoed ook goed wanneer het om kwaliteit en echtheid gaat! Joris bestaat 100 jaar en maakt nog steeds gebruik van de authentieke recepten van toen. Zo wordt in de harde snoepjes steeds Arabische gom gebruikt als bindmiddel, in tegenstelling tot de dierlijke gelatine die in het meeste snoepgoed te vinden is. Dat maakt onder andere ook dat de harde snoepjes scoren bij vegetariërs en veganisten.

Bollieboom heeft een ruim assortiment in Joris producten:

Sorteer op
per pagina
Sorteer op
per pagina
© 2016 - 2023 Bollieboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel