Algemene voorwaarden

Bollieboom bvba
Katleen Vanacker
Bergévest 23, 3300 Tienen
0473/88 51 18
katleen@bollieboom.be
Btw nr: 0639.853.471
BE52 1325 4617 4709
 

1. Auteursrecht/Copyright:

De ontwerpen die u ziet op Bollieboom.be zijn eigendom van Katleen Vanacker en mogen niet zonder toestemming worden aangepast, gedrukt of geproduceerd worden. bij overtreding worden gerechtelijke stappen ondernomen. Het is dan ook niet mogelijk een geboorte- of trouwkaartje te bestellen zonder de vermelding 'design; bollieboom.be'.
De bestelde kaartjes mag ik gebruiken om reclame te maken (offline, online, social media).  Enkel de voorzijde van het kaartje wordt hiervoor gebruikt, zodat geen persoonlijke gegevens zichtbaar zijn.

2. Annulatie:

Een kaartje uit de collectie:
Vanaf het moment dat u een digitale/online proef van de gepersonaliseerde kaart hebt ontvangen, en u beslist om de bestelling te annuleren zal er €30 aangerekend worden.

Een kaartje op maat:
Vanaf het moment dat u een digitale/online proef van de gepersonaliseerde kaart hebt ontvangen, en u beslist om de bestelling te annuleren zal er €60 euro aangerekend worden. Als er eenmaal gedrukt is, kan de bestelling niet geannuleerd worden, geen terugbetaling meer worden gevraagd en moet het volledige factuurbedrag voldaan worden.

3. Inhoud :

De klant is zelf verantwoordelijk voor het aandachtig overlezen en controleren van eventuele (spelling)fouten in de digitale proeven. 
De uiteindelijke geboortedatum, gewicht en lengte worden door de klant geleverd per mail naar katleen@bollieboom.be of SMS naar 0473885118 zodat geen verwarring kan ontstaan.

4. Juistheid van de kleuren:

Hou er rekening mee dat de kleuren van de online proef op elk computerscherm anders zijn en kunnen verschillen van het uiteindelijke kleur op papier. Dit kan liggen aan de instellingen van uw beeldscherm, de drukpers, weersomstandigheden, papiersoort,... Hierdoor kan het ook zijn dat de kleuren van de kaartjes ten opzichte van bvb. stickers, wikkels of canvas licht varieëren. Bekijk de digitale proefdruk zeker op een computerscherm en niet op een tablet of smartphone. Bij tablets en smartphones is de kleurweergave niet juist.

5. Levering:

Alle drukwerk of goederen kunnen afgehaald worden te Tienen. Geboortekaartjes kunnen eventueel ook afgehaald worden bij de drukker (Linden). Eventuele verzendkosten zijn NIET inbegrepen (tenzij anders vermeld) al onze pakketjes worden zo snel mogelijk verstuurd met gerenommeerde bedrijven als Bpost of UPS. Bollieboom.be is op geen enkele manier verantwoordelijk voor eventuele vertragingen! Alle leveringstermijnen zijn indicatief.

6. Betaling:

Bij de eerste digitale proef zit de factuur bijgesloten. Deze moet volledig betaald worden voor het eerste pakket de deur uit gaat. Of als u heel de bestelling samen met de geboortekaartjes neemt, moet de factuur voldaan zijn VOOR de geboorte.

7. Bijdrukken:

Het achteraf bijdrukken kan zeker, maar brengt een opstartkost met zich mee:
- kaartjes in kleur: € 50
- kaartjes met folie: € 90
De kaartjes kunnen per stuk bijgedrukt worden.  Vraag de stukprijs op want dit variërt per formaat en afwerking.
Wij raden aan om de hoeveelheden voor de geboorte te herbekijken zodat je geen nadruk hoeft te bestellen.

8. Herroepingsrecht:

Je hebt het recht af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde artikels te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten. De verzendkosten voor het retourneren van deze artikels vallen ten laste van de koper. Het aankoopbedrag wordt teruggestort zodra we te geretourneerde artikelen terug in ons bezit hebben. Het spreekt voor zich dat deze artikelen ongeopend zijn en in de oorpronkelijke verpakking zitten. Dit geldt niet op voedingswaren  of artikels op maat. Geboortekaartjes en huwelijksuitnodigingen (of ander drukwerk) die reeds voor de klant zijn aangemaakt, kan men niet retourneren.

9. Klachten:

Gezien de aard van het product, moeten eventuele opmerkingen of klachten over het drukwerk binnen de 24 uur na ontvangst van het pakket EN voor elk gebruik, gemeld worden via email of sms aan bollieboom.be

10. Aansprakelijkheid:

Bollieboom sluit haar aansprakelijkheid uit voor iedere schade die voortvloeit uit verlies, beschadiging of foutieve bezorging van de door Bollieboom verzonden producten. Bollieboom sluit haar aansprakelijkheid uit voor iedere schade die voortvloeit uit het ontvangen van een Bollieboom kaart.

11. Privacy:

Bollieboom respecteert de privacy van de bezoekers van de Bollieboom website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u eventueel met uw bezoek aan de website verschaft vertrouwelijk en comform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld.

12. Wijziging:

Bollieboom is ten alle tijden gerechtigd deze Algemene Voorwaarden te wijzigen.

13. Juridisch:

Alle geschillen over de uitvoering van deze overeenkomst zullen worden beslecht naar Belgisch recht. De rechtbanken van Leuven zijn uitsluitend bevoegd om kennis te nemen van eventuele geschillen, tenzij Bollieboom er de voorkeur aan geeft te dagvaarden voor de bevoegde rechtbank van de woonplaats van de koper.

© 2016 - 2023 Bollieboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel