Leuk je te ontmoeten!  Ik ben Katleen, oprichter van Bollieboom.


Als je mijn website bezoekt, heb ik een klein vermoeden dat je een kindje verwacht en op zoek bent naar een leuk geboortekaartje doopsuiker.
Mag ik je daarom alvast proficiat wensen?
Een geboortekaartje is een persoonlijk kaartje dat je kindje haar/zijn hele leven koestert.  Het is dan ook van belang dat je kaartje voor 100% met jullie wensen en noden overeenkomt.

En daarmee help ik je graag persoonlijk verder!


Van een eenvoudig geboortekaartje tot een volledig uitgewerkt geboorteconcept. 
Voor ieders budget.


 

Assortiment geboortekaartjes
 

HOE HET BEGON

Even terug in de tijd: terug naar 2009. Ik was op dat moment mama van 2 kleine meisjes (Lene & Paulien). Het jaar nadien zou nummer 3 (Ernest) geboren worden.
Ik werkte op dat moment in de internet/publiciteits wereld als grafisch ontwerper. Als zelfstandige in bijberoep creëerde ik logo’s en website voor kleine KMO’s.  Het gaf me een gevoel van eigenwaarde en trots om deze mensen verder te helpen met mijn grafische en technische kennis.
Via vrienden en familie kwamen er in die periode heel wat vragen om geboortekaartjes te ontwerpen. Daarop besloot ik de stap te zetten en zelfstandige te worden.

In augustus 2009 heb ik mijn eerste eigen site met daarop 10 ontwerpen online gezet ben daarmee gestart. Iets dat je vandaag niet meer kan inbeelden hè ;-)
Gaandeweg groeide het aantal ontwerpen fiks aan en werd het aanbod aangevuld met verpakkingen, suikerbonen, presentatiestukken en andere zaken die bij het concept aansluiten.

Nu, dertien jaar later, heb ik een volledig webshop waar je alles kan vinden om de geboorte van je wensen/dromen te realiseren. 

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER BOLLIEBOOM

Saartje Biront: Het is super gezellig en handig dat je bij Katleen op haar bureau terecht kan en niet enkel via de webshop. De kaartjes en alles wat er bij hoort, suikerbonen, snoepjes, potjes, kaarsen, zeepjes zijn er gepresenteerd en zijn allemaal zo mooi! Katleen begrijpt ook je wensen en zoekt mee naar wat echt bij je past!

Frie Vangrunderbeek: Lekkere snoepjes en mooi knutselmateriaal. Uitstekende, vriendelijke en snelle service. Degelijk advies. Ik ben tevreden! Ook de webshop mag gezien worden: een frisse lay-out, heldere foto's en duidelijke beschrijvingen, mét telkens de afmetingen erbij. Weet wat je koopt.

Andrea Vanluyten: Wij zijn super tevreden van ons doopsuiker! We kregen heel veel leuke voorbeelden te zien en Kathleen stuurde ons orginele ideeën. Dit zorgde voor een super mooi eindresultaat! Wij komen voor een 2 e kindje zeker terug naar Bollieboom.

Emilie Verbeke: Wij bestelden onze geboortekaartjes bij Bollieboom/Katleen en waren heel tevreden van bij de keuze tot aan de aflevering. Altijd snelle reactie via mail, persoonlijk contact, eenvoudig aanpassingen te bespreken en alles correct. Wij zijn tevreden klanten en kunnen Bollieboom aanraden! Emilie

 

 

EN ... DIT ZIJN MIJN PERSOONLIJKE FAVORIETEN

Geboortekaartje FloMemory boxLippenGeboortekaartje


Kom je liever langs om al de producten live te bekijken?

© 2016 - 2024 Bollieboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel