StalenpakketHoe werkt het?

 

STAP 1: stalenpakket

Je hebt zonet mijn collectie geboortekaartjes ontdekt en het staat je wel aan.
Laten we starten met een kaartje in ‘het echt’ te bekijken en te voelen,
want zeg nu zelf, het zijn geen koffiepads dat je koopt!

Wat houdt het stalenpakket in?
Je kan tot 3 ontwerpen selecteren die je aanstaan.  Ook krijg je een kleurenkaart toegestuurd van de doosjes en envelloppen.
Het stalenpakket komt op € 5.95, dat na bestelling kan teruggekregen worden.

Ontwerp
Je kiest een ontwerp op www.bollieboom.be, of je kan gaan voor een kaartje op maat (meerkost: € 160).  Neem zeker ook een kijkje op de pagina van blije klanten, daar staan al de laatst bestelde kaartjes op.  

Formaat
Je hebt 3 formaten, waar telkens maar 1 postzegel op geplakt moet worden voor België.
Elk formaat kan je enkel of dubbel (met vouwlijn) nemen.
- US: 21 x 10 cm
- vals vierkant: 13.5 x 12 cm
- postkaart: 14.8 x 10.5 cm

Wat is inbegrepen?
- Ontwerp van het kaartje
- Drukkosten
- Persoonlijke touch: Wil je de standaardkaartjes toch meer een persoonlijke touch geven door de achtergrondkleur, het lettertype, de schikking te veranderen.  Ook kan je bepaalde elementen uit andere kaartjes combineren met elkaar.
- Papieren proefdruk
- Onbeperkte corrigeerrondes
- Verzending van de geboortekaartjes

Enveloppen zijn apart te bestellen.

Je geeft je goedkeuring door en de papieren proefdruk van het geboortekaartje wordt gedrukt.
Ik vind het belangrijk dat je het kaartje op papier op voorhand ziet.  De kleuren van het scherm komen niet altijd overeen met de kleuren van het gedrukte kaartje.  Uit ondervinding wijken de kleuren van een tablet en smartphone meer af dan de kleuren van een computerscherm.  Daarom raad ik aan om de pdf na te kijken op een computer (en niet op tablet of gsm).
Het dru  kken van de proefdruk neemt 5 werkdagen in beslag. 
Zodra de drukproef klaar is, wordt hij opgestuurd.

 

 

 

STAP 2: bestelling, betaling  & ontvangen van doopsuiker

Bestellen

Je hebt reeds je proefdruk aangevraagd en je bent helemaal verkocht aan het kaartje.  Je geeft je bestelling door via de webshop.  Wens je nog zaken te bestellen voor je doopsuiker, voeg je dit ook toe.
 

Bevestigen

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, ontvang je van Bollieboom onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Binnen de 5 werkdagen ontvang je via mail je digitale proef van het ander drukwerk.  Als je nog opmerkingen of correcties hebt, worden die tussen de 3 en 5 werkdagen verwerkt.  Het aantal bewerkingen is ongelimiteerd tot je helemaal tevreden bent van het ontwerp!
 

Goedkeuren en ontvangen van doopsuiker

Je geeft je goedkeuring van de papieren drukproef door en de andere formaten (stickers, naamkaartjes, wikkels,...) worden gedrukt.
Nu is het ook het moment om de betaling in orde te maken.  Zodra deze voldaan is en het drukwerk gedrukt is, kan het pakket vertrekken.  Ik laat je weten wanneer het pakket verzonden wordt.
De andere formaten en de enveloppen kunnen reeds verzonden worden zodat je al aan je doopsuiker kan werken.
 

 

 

 

STAP 3: Ontvangen van geboortekaartjes

Het ‘blije’ moment is aangebroken, jullie baby is geboren!   Je stuurt mij een sms op 0473/88 51 18 met de voornaam en familienaam, geboortedatum, gewicht, lengte,... Ik bevestig je per sms dat ik alles goed ontvangen heb. De kaartjes worden zo snel mogelijk gedrukt.

OPHALING IN AARSCHOT

kaartjes in kleur: sms je voor 14u de laatste gegevens door, dan zijn de kaartjes de dag zelf klaar.
kaartjes met witte achtergrond & digitale folie: sms je voor 11u de laatste gegevens door, dan zijn de kaartjes de dag zelf klaar.
kaartjes met gekleurde achtergrond & digitale folie: sms je voor 11u de laatste gegevens door, dan zijn de kaartjes de dag erna klaar.
kaartjes met duplex papier (700g), witte achtergrond, digitale folie & kleur op snee: sms je voor 8u de laatste gegevens door, dan zijn de kaartjes 2 dagen erna klaar.
-> Ik laat jullie weten tegen hoe laat ze klaar liggen.  De drukker heeft een afhaalbox aan de voorzijde van de drukkerij waar je 24/24 terecht kan.

LEVERING IN BELGIË

kaartjes in kleur: sms je voor 11u de laatste gegevens door en worden ze dezelfde dag verzonden met Bpost.  Levering de dag erna.
kaartjes met witte achtergrond & digitale folie: sms je voor 8 u de laatste gegevens door en worden ze dezelfde dag verzonden met Bpost. Levering de dag erna.
kaartjes met gekleurde achtergrond & digitale folie: sms je voor 11u de laatste gegevens door en worden ze de dag erna verzonden met Bpost.  Levering de dag daarna.
kaartjes met duplex papier (700g), witte achtergrond, digitale folie & kleur op snee: sms je voor 8u de laatste gegevens door, dan zijn de kaartjes 2 dagen erna klaar, de dag erna verzonden met Bpost.  Levering de dag daarna.

LEVERING IN NEDERLAND

kaartjes in kleur: sms je voor 11u de laatste gegevens door en worden ze dezelfde dag verzonden met Bpost.  Levering de dag erna + 1 dag.
kaartjes met witte achtergrond & digitale folie: sms je voor 8 u de laatste gegevens door en worden ze dezelfde dag verzonden met Bpost.  Levering de dag erna + 1 dag.
kaartjes met gekleurde achtergrond & digitale folie: sms je voor 11u de laatste gegevens door en worden ze de dag erna verzonden met Bpost.  Levering de dag daarna + 1 dag.
kaartjes met duplex papier (700g), witte achtergrond, digitale folie & kleur op snee: sms je voor 8u de laatste gegevens door, dan zijn de kaartjes 2 dagen erna klaar, de dag erna verzonden met Bpost.  Levering de dag daarna + 1 dag.


Er wordt niet gedrukt op zaterdag en zondag en op feestdagen.

 

 

STAP 4:  Online zetten

Al de kaartjes van de geboortes komen online onder 'blije klanten'.  De persoonlijke gegevens worden uiteraard weggenomen.  Wens je dat je kaartje niet online komt?  Gelieve dit mij te melden.

© 2016 - 2022 Bollieboom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel